Independenta Anda Adam este foarte radicala in relatia de iubire pe care o are. Asadar, iubitul nu are voie sa o traga la raspundere pentru nimic.

De cand a intrat in competitia "Dansez pentru tine" de la Pro TV, timpul liber al Andei s-a redus considerabil.

Cantareata abia mai reuseste sa ajunga acasa sa-si schimbe hainele din bagaj intre o zi de repetitii, un concert in provincie si sedinta la sala de fitness. In mod normal, un astfel de program ar crea discutii in orice cuplu. Nu si in cazul vedetei.

Asta pentru ca Anda a avut grija de la bun inceput sa-si impuna programul si orice implicatie a carierei de artist. Asadar, iubitul ei nu are in momentul de fata nici un drept sa comenteze absentele indelungi ale vedetei. Ii este interzis.

Ea isi vede mai departe de treburile sale si se intoarce acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. De trei saptamani, de cand a inceput show-ul, cantareata abia mai poate sa-i ofere partenerului ei cateva minute la doua zile, cand trece pe acasa sa-si ia schimburi.

La inceputul saptamanii, de pilda, a plecat, in miezul zilei de la repetitii spre Cluj, unde avea de sustinut un concert, si dupa cateva ore de somn, la patru dimineata a pornit din nou catre Capitala.

Si-a transformat masina in casa

Automobilul este dotat incepand de la o adevarata colectie de periute de dinti si aparate de ras pana la ace si papiote de ata. Cel putin de cand a inceput competitia "Dansez pentru tine", ea isi traieste o buna parte din viata in masina. Si pentru ca nu are si o bucatarie functionala, iar timpul este prea scurt pentru a-l petrece in restaurante, Anda a renuntat la majoritatea meselor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.