M-au innebunit aia de la Teleshopping cu salteaua aia pe care o umfli cu pompa, dupa care faci din ea ori canapea, ori pat matrimonial, ori pat pentru oaspeti, ori fotoliu pentru mincat seminte la televizor, ori nu stiu mai ce.
In ceea ce ma priveste insa, degeaba insista si incearca de atita vreme sa mi-o bage pe git. Pina nu se inventeaza vila gonflabila cu patru dormitoare, trei bai, living, sala de fitness, jacuzzi si piscina din care, daca vrei, poti sa faci si masina de teren, si barca cu motor, si teren de golf, si plaja de lux nu scot nici un ban din buzunar, sa fie clar.

Doamna (sau domnisoara?) de la 0900 90 10 30, adica de la concursul ala de pe Prima TV in care prezentatoarele se roaga in genunchi de telespectatori sa sune si sa ghiceasca un cuvint, chipurile ca sa cistige bani, a schimbat, in mod evident, strategia de abordare a publicului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.