Scandalul dintre Gina Pistol si Anamaria Ferent a reinceput cu surle si trambite. Motivul? Acelasi „Poponet“ pe care cele doua, bune prietene in trecut, l-au impartit si pe care inca il mai vaneaza, macar una dintre ele. Gina a trecut peste prietenia cu Ferent, iar acum o ignora total. De partea cealalta, Anamaria nu are o parere tocmai buna despre Pistol
Don Juan-ul, Codin Maticiuc, este din nou subiect de cearta intre vedetele autohtone. Ce-i drept, ele sunt aceleasi ca in trecut, Gina Pistol si Anamaria Ferent. Daca in trecut ele au fost foarte bune prietene, acum abia se mai suporta una pe cealalta. Contactata telefonic, Gina ne-a declarat: "Eu nu am niciun fel de reminiscente fata de Anamaria. Codin si cu mine nu mai eram impreuna cand ei au inceput sa iasa. Oricum, noi doua nu mai vorbim deloc. Imi vad de relatia mea cu Nicola si chiar nu ma intereseaza ce face Anamaria Ferent".

Daca Gina si-a vazut de viata ei incepand o alta relatie cu un bun prieten al lui Codin, Anamaria bate din usa in usa, incercand aruncarea din pat in pat. Mai nou, scriitoarea Ferent s-a revoltat la maximum atunci cand a auzit de Gina. "Nu am fost niciodata iubita lui Codin.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.