Ce face Oana Zavoranu intr-o zi obisnuita? Pai cam ce face orice VIP de calibrul ei... plimbarica si vegetat grupa mare. Zilele trecute, paparazzi ATAC au surprins-o pe Oana a lu’ Pepe cand se ducea la „serviciu“
Toata lumea stie ca Oana nu exceleaza la capitolul moda. Ba chiar am putea spune ca nu are nicio treaba. Sfaturile despre moda ii intra pe o ureche si in secunda urmatoare au si iesit. Iar coafura a la Mortisha din familia Adams o introduce pe Oana fix in filmele de groaza. Astfel, Querida a ajuns sa fie bataia de joc a multor sfatuitori in ale modei. Cu toate astea, ea s-a incumetat sa se duca la o casa de moda sa mai achizitioneze cateva exemplare kitsch-oase care ei ii plac atat de mult. Dupa o ora de probe, Oana s-a hotarat si a iesit din incinta burdusita cu haine "de firma". Si pentru ca s-a relaxat la probe, telenovelista a plecat spre campul muncii..


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.