Hulite

Fetele de la Bordo au dat nastere unor noi critici din partea telespectatorilor emisiunilor cu profil muzical.

Invitati sa-si dea cu parerea asupra textelor din muzica romaneasca, acestia au citat trupa Bordo ca facand parte din categoria celor cu versuri penibile.

Ieri dimineata, Catalin Maruta si-a invitat fanii si telespectatorii sa raspunda la intrebarea "Ce trupe au versuri de calitate si ce trupe cad in penibil?".

Majoritatea celor care au intrat in direct telefonic le-au nominalizat pe Angi si Silvia, adica Bordo, ca ocupand o pozitie fruntasa in randul formatiilor ale caror texte lasa de dorit. Versuri gen "Hai cu noi sa dansam reggaeton/ Inima se cheama corazon" sau "Cand ma privesti simt pofta din ochii tai/O sa te las sa faci din mine tot ce vrei/Am buzele uscate, da-mi un sarut/Tu ai sa ma atingi si..." s-au dovedit a nu fi pe placul melomanilor, care prefera oricand sa asculte Voltaj sau Holograf.

Asadar, este cel de-al doilea aspect important la care tinerele au inregistrat minusuri dupa ce imaginea lor scenica a fost indelung comentata de critici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.