Bucurie

Cantareata va naste la mijlocul lunii ianuarie o fetita. Atat Dana, cat si sotul ei, regizorul Dragos Bucur, sunt, desigur, incantati de acest eveniment, pe care il asteapta cu mari emotii

Dana Nalbaru a avut o perioada neasteptat de grea in primele luni de sarcina. Din cauza greturilor, vedeta a fost nevoita sa stea imobilizata la pat. "Imi era atat de rau, incat, daca ma ridicam din pat se invartea pamantul cu mine". A fost o perioada dificila insa acum mi-am revenit. Merg de trei ori pe saptamana la sala de gimnastica, unde se face fitness pentru gravide", ne-a declarat cantareata.

Desi are multe optiuni, cei doi viitori parinti nu s-au hotarat asupra unui nume. "Va fi spontan, la fel cum am facut si cand ne-am casatorit". Emotiile prin care trece cantareata sunt coplesitoare, tocmai de aceea Dana incearca sa-si umple timpul cu diverse activitati. Ea lucreaza cu sotul ei la agentia de casting pe care acesta o conduce si la relansarea carierei sale muzicale, care va fi undeva in aprilie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.