Transferul lui Ovidiu Petre de la Poli Timisoara la echipa din Ghencea a fost benefic pentru acesta, atat din punct de vedere profesional, cat si pe plan sentimental. Se pare ca, de cand s-a mutat cu iubita lui, Oana, solista trupei Activ, fotbalistul are ganduri serioase de insuratoare
Gura targului vorbeste ca stelistul Ovidiu Petre, adus in vara de la Politehnica Timisoara, s-a hotarat sa-si uneasca destinele cu solista trupei Activ, Oana, alaturi de care acesta traieste de mai bine de un an. Desi formau un cuplu de ceva timp, cei doi indragostiti nu au recunoscut multa vreme ca se iubesc. Abia dupa transferul lui Petre la Steaua si dupa ce amorezii si-au luat un apartament impreuna, lucrurile au inceput sa fie mai clare intre ei si sa nu se mai ascunda dupa degetel. Se pare ca, dupa ce a facut pasul mutarii sub acelasi acoperis, Petre este decis sa faca miscarea cea mare si sa-si lege destinul pe vecie de cel al frumoasei cantarete.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.