Cristina Spatar, cunoscuta publicului din Romania drept regina muzicii R&B autohtone, a revenit in tara dupa doi ani petrecuti in Italia. Cantareata are de gand sa se relanseze in muzica. Incepand din 15 martie, va intra in studio si va inregistra, alaturi de un compozitor cunoscut, un nou album in stil R&B comercial.

Materialul urmeaza sa fie lansat in jurul datei de 1 iunie. In ultimii doi ani, Cristina a disparut aproape complet din atentia presei romanesti. Nu pentru ca nu ar fi reprezentat un subiect atractiv, ci fiindca nici un ziarist nu a putut lua legatura cu ea. In aceasta perioada, solista a stat la sora ei in Italia, mai precis la Florenta. A mai calatorit pentru scurt timp si la Paris, si Bruxelles. La sfarsitul lunii ianuarie, a revenit in Romania cu ganduri mari: sa se reapuce de muzica. Si de curand si-a facut aparitia si in peisajul monden al Capitalei.

Aseara, la petrecerea revistei Monden, Cristina ne-a declarat ca melodia sa preferata este "Love me" a lui Marius Moga (Morandi). A mai spus ca in Italia a fost placut surprinsa sa auda, ca generic al unei emisiuni de succes, piesa "Te plac" a celor de la 3SE. Despre O-zone nici nu are cuvinte; doar au facut furori in toata peninsula! Abia sosita in tara, vedeta locuieste deocamdata intr-un apartament din Drumul Taberei si are de gand sa se mute curand undeva pe B-dul 13 septembrie.

"Regina R&B-ului" ne-a mai marturisit ca, desi in trecut obisnuia sa refuze majoritatea propunerilor din partea televiziunilor sau regizorilor, fiindca se axa pe cariera muzicala solo, acum nu ar fi atat de transanta daca i s-ar oferi vreun rol intr-o telenovela de succes. De asemenea, nu i s-ar parea lipsit de interes sa modereze o emisiune de succes. Are planuri mari...


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.