ADMIRATIE. Prezentatorul de la Acasa TV are obiceiul de a vorbi cuceririlor sale despre fosta partenera de viata, Luana Ibacka, in termeni elogiosi, considerand ca intr-un final se va intoarce tot la ea.

Unul dintre cele mai linistite divorturi din showbiz s-a consumat in urma cu mai bine de un an intre Cabral si Luana Ibacka. Cei doi soti au acceptat sa se desparta fara scandal, desi intre ei existasera tensiuni serioase, majoritatea cauzate, se pare, de infidelitatile mulatrului. Liber de orice angajament, prezentatorul si, mai nou, actorul de telenovele si-a cautat consolarea in bratele mai multor frumuseti dambovitene, insa niciuna nu a reusit sa-i atraga atentia pe termen indelungat.

O parte din vina acestor incompatibilitati o poarta insusi Cabral, care pare sa regrete faptul ca a divortat. Nostalgia prezentatorului a mers pana intr-acolo incat a reusit sa le socheze pe iubitele sale povestindu-le minute in sir numai despre fosta sa sotie. Si numai in termeni laudativi, fapt care le-a bulversat total pe actualele sale "achizitii".

La bratul Aminatei, dar cu gandul la fosta sotie

Potrivit confesiunilor facute de unele dintre cuceririle sale, acesta ajunsese sa le spuna ca se va intoarce in cele din urma tot la Luana, declaratie greu de digerat pana si pentru cele mai rabdatoare dintre ele. Una dintre "victimele" lui Cabral din ultimul an a fost si modelul de culoare Aminata, care i-a iertat acestuia nu doar infidelitatile, ci si desele crize de nostalgie pe care le manifesta fata de fosta sa sotie.

Surse neoficiale din anturajul manechinului sustin ca Luana era prezenta mai mereu in discutiile celor doi, de obicei drept exemplu de sotie.

Din pacate, pentru Cabral, se pare ca fosta sa partenera de viata nu este la fel de deschisa reconcilierii pe cat se arata prezentatorul TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.