Insist cu emisiunea „Tablou de nunta“ de pe Antena 1. Ati observat ca e conceputa ca o competitie si ca telespectatorului i se cere ca, dupa ce urmareste cele doua nunti prezentate paralel, s-o voteze pe cea care i s-a parut mai misto?
Adica, dupa ce ca, fara sa ne fi dorit asta, facem exercitii de voyeurism, dupa ce ca ne bagam, fara sa vrem, nasul in viata foarte privata a oamenilor, dupa ce ca ne uitam cum se joaca gaina, cum i se scoate miresei jartiera cu dintii, cum danseaza soacra mica cu socrul mare si cum maninca nasa sarmale, trebuie sa mai si reactionam punind mina pe telefon si trimitind SMS-uri…

Mie mi se pare cam mult. Si mi se pare deja foarte ingrijorator ca televiziunile au inceput sa organizeze concursuri de nunti. Mi-e foarte clar ca celelalte doua momente importante din viata omului, nasterea si moartea, nu vor mai fi lasate multa vreme deoparte. Parca si vad niste gravide chinuindu-se sa zimbeasca extatic pe masa de nasteri (sau, daca-s mai smechere, chiar in piscina), in timp ce transpira din cauza contractiilor. Si parca vad si doi muribunzi facind eforturi sa fie cei mai buni inainte de a vedea luminita de la capatul tunelului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.