Frumoasa Lili Sandu - foto mare -, proaspata vedeta a postului Acasa, care de curand a obtinut un rol in telenovela "Numai iubirea", a avut parte recent de o intamplare extrem de neplacuta. in timp ce viitoarea sotie a fotbalistului Bogdan Stelea se afla in-tr-un magazin de mobila pentru a participa la o sedinta foto i s-a furat portofelul. "A fost extrem de neplacut. Nu aveam foarte multi bani in el, in schimb erau o gramada de acte. Asa ca de atunci alerg sa mi le refac. E o corvoada", povesteste Lili.

Alina din "Numai iubirea" a patit-o si ea

Si Adela Popescu - foto jos -, interpreta Alinei din aceeasi telenovela, a patit-o. Acum doua zile ei i s-a furat telefonul mobil. "Coboram din masina si cand sa traversez strada am cazut. Bucuroasa ca nu am patit nimic mi-am continuat drumul, dar am observat ca o masina a oprit in urma mea. Atunci am realizat ca imi cazuse telefonul mobil, dar a fost prea tarziu", spune Adela.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.