Petrecerea de aniversare a patru ani a clubului Cuando a fost una a surprizelor. De departe cea mai mare dintre ele a fost aparitia cuplului de mult despartit Anna Lesko - Irinel Columbeanu.
Cum de ziua indragostitilor Anna a fost la concertul lui Marian Ionescu (Directia 5) - iar el declarase ca acest lucru nu trebuie sa mai surprinda pe nimeni - se prea poate ca aparitia Annei alaturi de excentricul miliardar sa fie inca o dovada a prieteniei de dupa povestea lor de dragoste. Bineinteles, este si o ocazie foarte buna de a-si face publicitate. In toiul petrecerii, cand Irinel Columbeanu a parasit pentru o perioada locul rezervat lor, Anna si-a ocupat timpul scriind grabita SMS-uri.

Un alt cuplu despre care s-a tot scris ca s-a destramat, dar si-a facut aparitia in Cuando, ca in zilele bune, este cel format din Delia Matache - Florin Moldoveanu. Nu cu mult timp in urma artista lacrimase intr-o emisiune tv, cand moderatorul a pomenit de ruperea relatiei.
Proaspat intoarsa de departe, Cristina, regina R’n’B, a vizitat mai multe petreceri joi seara, inclusiv pe cea din Cuando. Cristina a venit insotita de Anamaria Ferentz, solista trupei Demmo.

INVAZIA "IEPURASILOR"

De la un eveniment monden ce se respecta nu puteau lipsi femeile frumoase. Printre acestea se numara si cei cinci iepurasi Playboy prezenti: Rocsana Marcu, Andra Teodorescu, Anda Adam, Gina Pistol si mai sus-mentionata Anamaria Ferents. Dintre toate, de departe cea mai "populara" a fost Gina Pistol, care a socializat aproape cu toata lumea. Si ea este una dintre vedetele care s-au prezentat la emisiuni tv sa anunte ca s-a despartit de iubitul ei, Codin, pe motiv de "divergenta de opinii", iar acum s-au impacat.

FIZZ, FARA FETE SI BLANA

Nu stim cu ce se mai ocupa Anda Adam si cand intentioneaza sa revina pe piata muzicala cu albumul mult anuntat, dar stim ca in ultima vreme participa la petreceri insotita de baietii de la Simplu. Acestia din urma au venit sa-l sustina pe prietenul Moga, care se afla in sondarea terenului pentru seara urmatoare, cand urma sa-si prezinte cea mai recenta creatie a sa, "Proiect Morandi Revert". Piesa "Love me" are succes si in cluburile din strainatate, nu numai in Romania. Sesiunea de Dj din Cuando i-a starnit interesul si lui Dj Optick. C.R.B.L. (Simplu) a avut un motiv in plus sa participe, el supraveghindu-si dansatoarele din "Big Bounce", elevele scolii sale.

La eveniment au mai participat si Catalin Botezatu, care a venit insotit de Raluca Badulescu, Vali Craciunescu, un obisnuit al receptiilor mondene de cand nu mai are trupa. Proaspatul insurat Mihai Albu, creatorul de incaltaminte, si-a facut aparitia insotit de sotie, demonstrandu-ne inca o data ca motivul casatoriei lor este iubirea.

Fizz, care nu prea parea in apele sale, a venit fara blana si fetele de la agentia de fotomodele din proprietate, doar cu prietenii.
Cristina, iubita fotbalistului Marius Nicolae, a semnat si ea condica in Cuando. La fel si fosta sotie a lui Dinu Pescariu, Ileana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.