Fostul portar al Nationalei Romaniei Bogdan Stelea s-a „jucat“ duminica de-a v-ati ascunselea cu paparazzi ATAC. Acestia l-au surprins pe Stelica in timpul unei intalniri „sub acoperire“ cu Lili Sandu, fosta lui logodnica.
Bogdan Stelea pare ca a devenit mai precaut in ceea ce o priveste pe Lili chiar si atunci cånd e vorba despre o intalnire in care cei doi si-au mai rezolvat cateva probleme casnice ce odinioara erau comune
Zilele trecute, in mare secret, cei doi "fosti iubiti" s-au gandit ca ce tot atata cearta si despartire, si au poposit la un restaurant din zona Dorobanti. Pana aici, nimic anormal. Doar ca, dupa ce au mancat ei toate specialitatile culinare care ii sunt atat de familiare Lilianei (ca doar prescurtarea Lili de la ce vine?!), a venit si momentul sa plece pe la casele lor.

Se pare ca cei doi au aplicat strategia "plecatului pe rand". Astfel, Bogdan nu a mai stat pe ganduri si a plecat din restaurant scotocind cu o scobitoare, printre dinti, in cautare de resturi culinare... e greu si cu manierele astea. Contactat telefonic, Bogdan Stelea nu a avut de spus decat un singur lucru referitor la Lili Sandu: "Niciodata nu o sa imi intorc privirea atunci cand vine vorba de Lili".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.