CONVINGATOARE. Cantareata isi "impinge" fosta colega in clubul vedetelor care au apelat la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati imaginea.

Una dintre vedetele care au recurs la chirurgia estetica pentru a-si retusa, pe ici pe colo, infatisarea este si Claudia Pavel, alias Cream. De cand s-a operat la nas, cantareata a devenit o infocata adepta a acestei practici, pe care o recomanda calduros tuturor cunostintelor.

Printre cele care resimt efectele "publicitatii" agresive facute de Cream se numara si fosta ei colega din trupa "Candy", Giulia. Aceasta intentioneaza de mai multa vreme sa isi faca o operatie estetica la nas, dar a amanat de mai multe ori interventia. Acum insa, Giulia a intrat in colimatorul colegei sale de breasla, care doreste sa o convinga sa apeleze la bisturiu, laudandu-i beneficiile operatiei.

Prezentatoarea emisiunii "Kiss this" are insa o problema, fiindu-i grozav de frica de aceasta interventie. "Mie imi este teama, de aceea am si amanat de atatea ori momentul. Vreau in continuare sa ma operez, insa acest lucru nu reprezinta o prioritate pentru mine", a spus Giulia. Daca ea inca mai sta pe ganduri, Cream nu mai are nicio indoiala in ceea ce priveste genul acesta de imbunatatiri fizice si se va supune in lunile care vor urma unor alte remodelari chiar la nas.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.