Starul pop Lionel Richie (57 de ani) se afla in turneu de promovare a noului sau album, „All Around The World“. Asta ii abate atentia de la neplacerile divortului pe care-l traverseaza. Richie sustine de altfel ca nu e deloc marcat.
"La primul divort, m-am gandit ca e ingrozitor! Dar cu timpul, te obisnuiesti cu orice. Iar acum, la al doilea, parca nu ma mai doare nici ca trebuie sa platesc 2 milioane de dolari", a marturisit vedeta pentru "Bild". Intrebat care a fost totusi motivul despartirii, Richie a spus ca distanta, faptul ca el era mai tot timpul plecat de acasa, intrucat isi produce albumele in Europa. Iar absenta prelungita a generat instrainare in cuplu. "Cine vrea succes trebuie sa faca sacrificii", a spus cantaretul, aratand ca, pe de-o parte, se poate lauda cu o cariera remarcabila de 30 de ani, iar pe de alta - are doua casnicii esuate la activ. Asa ca, pentru viitorul imediat cel putin, nu-l mai tenteaza viata in doi, ci cea de burlac.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.