La "Tablou de nunta", pe Antena 1, s-au confruntat ultima oara nunta manelistului Catalin Arabu (ai carui nasi erau Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana) si o nunta de anonimi, cu nasi la fel de necunoscuti. Nunta nasita de Bahmuteanu era sustinuta de Ovidiu Nustiucum (roscovanul ala cu mustata de Don Quijote), iar nunta anonima, de sinii Roxanei Ionescu (o stiti, i se mai spune si Mama Natura - foto). Aceasta din urma a purtat, la finalul emisiunii, o scurta discutie cu mirii "ei", in cadrul careia l-a dezbracat pe ginerica: "Auzi, imi dai si mie haina ta? Ca mi-e frig…".

I-a dat-o bietul om, ce era sa faca, dar nici nu vreau sa-mi imaginez ce scandal a avut, dupa aia, acasa, cu proaspata sotie: "Divortez, nenorocitule, miine ma duc si depun actele, sa stii! Tu realizezi ca nici nu ne-am casatorit bine si ai inceput sa te dezbraci la cerere? In fata mea, iti scoti hainele si i le dai primei femei care ti le cere? In fata mea???! Pai, nici nu vreau sa ma gindesc ce ai fi facut daca n-as fi fost de fata… Intelegi?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.