Un nou scandal a izbucnit, din senin si aproape nefondat, avand-o in centrul atentiei pe mai nou- creatoarea de moda, Andreea Raicu. Ea s-a trezit acuzata din senin de un fost sofer, care sustine ca vedeta are sa ii inapoieze un covor, o masina de spalat, o trusa cu unelte si suma de 1.800.000 de lei vechi
Prezentatoarea Andreea Raicu a fost acuzata in direct, vineri seara, la un talk-show, de un fost sofer al sau, ca, vezi Doamne, vedeta de la Prima TV este "o fiara fara suflet care isi asupreste angajatii fara sa ii plateasca macar". Fiind "cazat" din mila crestineasca intr-una dintre locuint ele Andreei, individul a venit cu catel si cu purcel si s-a instalat in imobilul cu pricina.

Soferul si-a cerut inapoi bunurile pe care Andreea i le datoreaza, chipurile, bunuri pe care, spune el, vedeta ar fi refuzat sa i le dea atunci cand a fost concediat din postul de sofer personal. Unii telespectatori, deja enervati de scandalul iscat fara vreun argument concret, s-au oferit sa ii plateasca acestui sofer contravaloarea in lei a bunurilor. Totul a fost in zadar, pentru ca individul o tot tinea pe a lui si nu inceta sa mentioneze ca el isi vrea bunurile. Contactata telefonic, Andreea Raicu nu a raspuns la telefon.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.