DISENSIUNI. Creatoarea de moda si sotul ei nu se inteleg atat de bine pe cat vor sa lase impresia, relatia lor fiind inca afectata de scandalul fotografiilor publicate in "Ciao!".

Greu incercata de un intreg sir de evenimente dramatice, casnicia Romanitei si a lui Adrian Iovan pare in continuare una de succes, uimind publicul prin forta ei nemaipomenita de redresare.

Departe insa de lumina reflectoarelor, cei doi soti nu mai sunt insa la fel de fericiti, fiind coplesiti de greutatea amintirilor. Cel mai afectat este, asa cum era de asteptat, pilotul Adrian Iovan, care nu a digerat inca episodul amar al fotografiilor publicate in urma cu mai multe saptamani de revista "Ciao!", in care sotia sa era surprinsa sarutandu-se cu un alt barbat.

Potrivit unor surse neoficiale, acesta si-a schimbat radical comportamentul fata de Romanita, din acel moment. Marturie in acest sens pare sa depuna si o parte din personalul medical de la "Filantropia", maternitatea unde creatoarea de moda l-a adus pe lume pe fiul ei, Albert Adrian.

Potrivit unor surse din interiorul institutiei medicale, Romanita a fost in permanenta insotita de sotul ei la controale si analize pe parcursul sarcinii, beneficiind din plin de tandretea si grija acestuia.

O lasa la usa cabinetului

Se pare ca pilotul nu se dezlipea de partenera lui, sarutand-o si alintand-o, fara retineri, in cabinetul medical.
Acest comportament de sot iubitor si devotat a incetat brusc in momentul publicarii fotografiilor in care Romanita aparea foarte apropiata de jurnalistul Radu Popa. "Dupa aparitia revistei, Adrian Iovan a continuat sa vina cu Romanita la spital, dar o aducea pana la usa cabinetului si o lasa acolo.

Nu mai intra cu ea ca inainte si nici vorba de tandreturi. El parea un tip agreabil, insa de atunci si-a schimbat total atitudinea fata de sotia lui", ne-a marturisit o sursa din spital.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.