Dupa ce a fost prins de doua ori dormind in... iarba, pe strazile londoneze, cantaretul George Michael a vorbit in sfarsit despre acest viciu.

Intr-un interviu acordat postului ITV1, vedeta a vorbit deschis, in timp ce fuma un joint in fata camerelor de filmat.

"Este singurul drog la care m-am gandit vreodata ca merita. Nu va speriati, m-am apucat de canabis abia pe la varsta de 22 sau 23 de ani. Chestia asta ma tine sanatos si fericit. Daca as fi sanatos si fericit as putea compune si fara ea. Este un drog minunat, insa nu foarte sanatos". Aceste declaratii au fost acordate inaintea unui concert sustinut la Madrid, un oras in care consumul de canabis este legal. in cadrul aceluiasi interviu, cantaretul a mai spus: "Este un drog perfect pentru oamenii creativi, dar poate fi si un dusman puternic. Trebuie sa fii pregatit sa iei asa ceva. Trebuie sa fi realizat tot ce ti-ai propus in viata, pentru ca te linisteste si risti sa-ti pierzi ambitiile".

Mai departe, el a spus ca Led Zeppelin este trupa sa favorita, deoarece "suna ca niste oameni care stiu sa faca sex" si ca fanii sai gay l-au parasit de mult.

In incheiere, George Michael a adaugat: "Sper ca viitorul meu sa fie altfel. Sper sa invat sa tac si sa cant mai mult".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.