Stefan Banica jr, actor, regele rock’and’roll-ului autohton, idolul femeilor si, mai nou, sotul Andreei Marin, poate intruchipa cu succes rolul personajului Harpagon (Avarul, Moliere). Da, ati citit bine! Gelatul nostru este extrem de zgarcit.

Stefan Banica jr obisnuieste sa manance la un restaurant cu specific italian situat in centrul Capitalei. Intamplator cunoastem si noi localul: se mananca bine, iar nota de plata nu te usuca la buzunar. Probabil din acest motiv, Stefan cel chibzuit este un client "fidel" al restaurantului. Iar daca artistului ii face placere sa-si delecteze papilele gustative acolo, nu acelasi lucru se poate spune despre personalul care trebuie sa-l hraneasca. Unul dintre ospatari ne-a marturisit ca se trage la sorti cine sa-l serveasca pe sotul Andreei Marin. Si nu pentru ca ar fi intimidati de celebritatea sa, ci pentru ca este un calvar sa fii la cheremul lui Stefan, fie si pentru doua ore.

Cantaretul tipa la ospatari (a avut profesoara buna!), are fumuri de mare vedeta si nu lasa niciodata bacsis. "Se comporta de parca face cuiva o favoare ca vine sa manance aici. O singura data mi-a lasat spaga 2 RON Nu mi-a venit sa cred. Era ceva nou pentru mine. De obicei nu ne da nimic", ne-a spus un angajat.