La scurt timp dupa ce Victor Ponta a inflamat Parlamentul cu declaratiile referitoare la Monica Macovei si la Mohamed Munaf, paparazzii ATAC l-au surprins pe acesta retragandu-se cu Daciana Sarbu intr-un restaurant chinezesc, pentru a servi masa
Cei doi sunt cunostinte vechi, prieteni speciali care impart nu doar platformele politice de stanga, ci si "arena" conjugala. Mult timp, in calea fericirii lor a stat casnicia domnului Ponta cu mama fiului sau. Acum, aceasta piedica a fost inlaturata, iar legatura lor a devenit din ce in ce mai puternica, si din ce in ce mai publica. In aceste conditii, pare normal ca Daciana si micul Titulescu, asa cum este poreclit Victor Ponta, sa faca pasul urmator, adica sa-si oficializeze legatura la primarie si la preot. Pana atunci insa, cei doi indragostiti se bucura cat se poate de putinul lor timp liber pe care si-l petrec, asa cum au facut si in cazul de fata, la restaurante de fite din Capitala.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.