Miercuri seara a avut loc deschiderea Restaurantului Zebra, un nou local de „fite“, eveniment la care au participat nume sonore din lumea showbiz-ului romanesc. Printre invitatii prezenti s-au numarat Catalin Botezatu, trupa Trident, precum si omniprezentul Claudiu Patrascu, unul dintre cei mai vanati burlaci autohtoni
Desi lumea i-a casatorit in repetate randuri pe cei doi si relatia lor promitea mult, tridenta Loredana i-a dat verde fostului iubit al Soranei de la A.S.I.A., barfindu-l pe acesta ori de cate ori a avut ocazia. Tensiunea dintre cei doi s-a facut simtita si miercuri seara, la party, unde cei doi nu si-au vorbit, ba mai mult, s-au ignorat toata seara. Astfel, alungat de femei, Sorana de la A.S.I.A., Cream si acum Loredana de la Trident, de data asta, Patrascu a fost foarte cumintel, preferand compania masculilor, pe tot parcursul serii.

Potrivit unor surse bine informate, de la o alta petrecere mondena, la care cei doi amorezi au fost printre invitati, canta- reata a rabufnit: "Sa-l ia cine vrea!", marturisind ca nu are nevoie langa ea de un astfel de barbat. Este de notorietate faptul ca, de-a lungul "carierei" sale, de Don Juan de Bucuresti, Claudiu a avut numeroase legaturi amoroase cu mai multe femei din showbiz.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.