INTREPRINZATOARE. Gina Pistol a invatat in decursul ultimilor ani ca frumusetea este profitabila. Si-a incercat norocul cu televiziunea si cinematografia, dar mai rentabil i s-a parut sa detina propria afacere.

Una care sa aiba ca obiect de activitate contractarea fetelor atragatoare. Blonda isi va deschide in curand o agentie care sa ofere serviciu de hostess.
Initial, Gina a vrut sa puna bazele unei firme de organizare evenimente, un domeniu rentabil pentru cineva cunoscut in lumea mondena. Insa a ales sa lucreze cu fete, in amintirea perioadei sale de debut. Chiar de la inceput, blonda a refuzat ideea unei asocieri, desi alaturi i-ar fi putut fi iubitul ei, Nicola.

"Am strans banii castigati la evenimentele la care am participat ca prezentatoare in ultimul timp si am inchiriat un birou, l-am amenajat si am platit pentru actele firmei", ne-a declarat Gina. La atat se rezuma investitia pe care aceasta a facut-o pentru afacerea sa. Apoi, cu relatiile din domeniul modellingului, a reusit sa-si creeze o baza de date cu fete. Dar nu e inca pe deplin multumita.

Vedeta intentioneaza sa organizeze o caravana prin tara in cautarea unor chipuri noi. Asadar, nu va mai avea ochi pentru barbati, ci tot timpul ii va fi ocupat de goana dupa femei.

Face ce stie mai bine

Inainte de a deveni cunoscuta in showbiz, Gina Pistol a fost pe rand promoter, hostess, manechin, fotomodel. Asadar, segmentul de activitate ales ii vine ca o manusa. Nu exista ceva sa nu stie despre domeniul ales.

Si pentru ca este atat de buna, nu a ezitat niciodata sa dea sfaturi despre ceea ce stie atat de bine. In timp ce altii faceau bani cu ideile sale, ea nu avea decat multumirea ca a avut dreptate.

"Astfel am luat decizia sa ma ocup chiar eu de o astfel de afacere", a marturisit Gina. In conditiile de fata, timp pentru altceva nu prea va mai avea. Oare asta sa fie sfarsitul carierei TV a blondei?


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.