Mihaela Radulescu a acceptat provocarea de a raspunde unor intrebari putin mai indraznete. Vedeta ne-a marturisit in exclusivitate ca va debuta ca regizor si ca scenarist, ca nu este exclus sa conduca o televiziune si ca va face o expozitie cu sculpturile sale.

Esti o femeie cocheta si apari intotdeauna la rubrica 'Bine imbracati'. Ai un stilist care se ocupa de imaginea ta? Cat cheltuiesti lunar pe imagine?

Nu pot sa dau o cifra exacta a cheltuielilor mele, pentru ca nu-mi cumpar in fiecare luna ceva, ci doar atunci cand ies din tara, adica o data la cateva luni. Am noroc si cu creatorii care-mi fac tinute pentru emisiune, in principal Ingrid Vlasov si apoi Silvia Serban sau Razvan Ciobanu, cu care am alt tip de intelegeri decat financiare. Cat despre imagine, m-am straduit singura pana acum vreo luna, cand am luat decizia de a ma da pe mana unui stilist. Si l-am preferat pe cel mai bun de la noi, Dana Budeanu. Ea se va ocupa de-acum inainte de "iesirile"mele in public.

Sunt o fana a creatiilor lui Ann Demeulemester, Chloe, Diane von Furstenberg, Chanel, dar si Gap sau TopShop. Nu am facut fixatii pe anumiti creatori si-mi cumpar cu aceeasi placere si haine "no name", cu conditia sa fie de calitate, nu suport sa port nimic de "plastic". Nu-mi place sa-mi expun firmele, prefer subtilitatea de a le combina si de a le purta cu lejeritate. Nu sunt o fashion victim, dar imi place sa fiu la moda si sa nu fac excese stridente, care nu se potrivesc cu felul meu de a fi sau cu imprejurarea in care ma aflu.

Multa lume se intreaba cum faci de arati asa bine. Ai un antrenor personal sau un nutritionist?

Antrenor personal n-am avut niciodata, pentru ca am facut atata sport de performanta, basca faptul ca am fost instructor de aerobic cativa ani, incat stiu tot ce trebuie sa fac ca sa ma mentin in forma. La nutritionisti am apelat, dupa ce am nascut si ii sunt foarte recunoscatoare doctoritei Mihaela Bilic pentru tot ce m-a invatat, pentru faptul ca mi-a imprimat un regim alimentar sanatos, reusind astfel sa dau jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Autodidacta din pasiune sau de nevoie?

Cred ca din ambele motive. Am vrut atat de mult sa fiu buna in ceea ce fac, incat a trebuit sa invat singura, citind o multime de carti de specialitate, in special ale unor autori americani. Am citit despre televiziune, despre imagine, citesc despre regie, despre lumini, despre actorie... Sunt zone in care vreau sa ma desfasor cu incredere, asa incat cunostintele de baza sunt obligatorii. Am vrut mereu sa ajung o profesionista, inainte de a ajunge o vedeta si ma bucur ca, in mediul in care lucrez, sunt perceputa exact asa cum mi-am dorit.

Daca ar fi sa iei un premiu pentru intreaga cariera, cui i-ai multumi?

Parintilor mei, negresit, pentru ca au avut grija sa acumulez atat de multe in copilarie, pentru ca au stiut sa ma faca sa iubesc cartea. Apoi, sotului meu, care e cel mai bun partener de viata pe care mi-l puteam dori si care ma face sa ma simt fericita si implinita, dar si libera sa muncesc cat vreau. Si apoi, tuturor oamenilor cu care am lucrat, pentru ca de la ei am invatat aproape tot ce stiu. Presei, pentru ca
mi-a dat cele mai importante lectii care te definesc ca persoana publica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.