Lui Mihai ii merge din ce in ce mai bine de cand a participat la Eurovision... Momentan pregateste un nou single si un album de colinde si vrea sa isi deschida un studio de inregistrari si un lant de magazine de haine. Dar cel mai mult asteapta sa isi repare masina, ca sa nu mai mearga cu trenul...

Stiu ca pregatesti un album de colinde…

Da, albumul cuprinde 11-12 melodii si urmeaza sa fie lansat in preajma sarbatorilor. Am lucrat cu Andrei Tudor si cu Eduard Carcota, iar piesele sunt jumatate in romana si jumatate in engleza.

Si un videoclip nou?

Noul meu single se numeste "Dimi si o no" si este compus tot de Eduard Carcota. Impreuna cu casa de discuri am hotarat sa alegem trei regizori si trei scenaristi diferiti si vom alege cea mai buna varianta. Unul dintre regizori este grec. Pana acum, videoclipurile mele nu au fost senzationale, iar acesta vrem sa arate mai occidental. Si bugetul va fi unul considerabil, pentru ca se vor strange bani de la toate cele 11 case de discuri cu care am semnat. Bugetul va fi cam de 50.000 de euro.

A fost recent un zvon conform caruia ai participa la Eurovision 2007 din partea Greciei…

Da, asa este. Ideea e ca eu am un contract cu o casa de discuri din Suedia si cei de acolo, fara stirea mea, au trimis la preselectie doua dintre piesele pe care le inregistrasem eu pentru piata muzicala suedeza. Eu am aflat abia dupa ce s-au dat rezultatele preselectiei.

Cu Anna Vissi (n. r. participanta Greciei la Eurovision 2006) mai tii legatura? Intentionezi o colaborare cu ea?

Ea are o perioada foarte proasta acum, din cauza ca la Eurovision s-a clasat pe locul 9. Presa de acolo s-a purtat foarte urat cu ea… Eu mi-as dori foarte mult un duet cu ea si este posibil ca acest lucru sa se intample, insa nu chiar acum.

Concertele merg bine?

Da, da, foarte bine. Am multe concerte si acum imi este destul de greu sa ma deplasez, din cauza ca am masina stricata. (n.r. Mihai a avut un accident de masina acum cateva saptamani). Chiar zilele astea am venit cu trenul de la Constanta pana la Bucuresti. Asta e, mai merg si cu trenul si cu taxiul…

Dar afacerile? Stiu ca ai un supermarket…

De fapt sunt doua supermarket-uri, care merg bine. Mai vreau sa imi deschid un studio de inregistrari, pentru ca imi este destul de greu sa comunic cu inginerii de sunet cu care inregistrez in diverse alte studiouri. Si, in premiera, iti zic ca urmeaza sa-mi deschid o linie de magazine de haine, impreuna cu fratele meu mai mare. Acestea se vor numi "Mihai Line" si primele magazine vor fi deschise in Moldova, dupa care le vom extinde.

Ce-ti mai doresti pe plan profesional, pentru viitorul apropiat?

Imi doresc cel mai mult sa semnez un contract in America. Am o asemenea propunere cu un impresar care ar vrea sa ma lanseze in America, Australia si Canada. S-a gandit sa ma prezinte ca pe un mare artist din Europa de Est, care poate sa ridice cinci octave… Sper sa se fructifice aceasta propunere.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.