O data cu venirea la Bucuresti a celebrei echipe de fotbal Real Madrid, se da si startul si la devorarea de carnita fresh de stranier adevarat, marcator de goluri pe Bernabeu. Prilej numai bun si pentru Laura Andresan, cunoscuta in lumea mondena a Capitalei ca fiind o mare amatoare de barbati din lumea fotbalului
Cu un palmares mai ceva decat al lui Real Madrid la capitolul barbati, Laurica Andresan s-a gandit ca da bine pe al sau CV sa introduca la sectiunea experienta si cativa "galactici". Nu ii cunoastem preferintele referitor la echipa madrilena, dar stim cu siguranta ca, mai nou, actrita de sitcomuri Andres an are o afinitate fata de barbat ii din lumea fotbalului, nu degeaba numele ei este asociat cu cel al lui Marian Aliuta sau Cosmin Contra, ambii jucatori la echipe din afara Roma niei. Surse bine informate ne-au confirmat ba- nuielile in privinta starletei, aceasta fiind vazuta misunand pe holurile hotelului unde sunt cazati "galacticii".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.