IDILA. Dupa numeroase aventuri ce i s-au pus in carca, (unele reale, altele nu), Anna Lesko a decis sa-si petreaca noaptea alaturi de cunoscuti.
Acesta poate fi motivul pentru care antrenorul personal de fitness al cantaretei a fost surprins de paparazzii revistei "Ciao!" iesind intr-o dimineata din casa Annei. Putin ravasit, tanarul s-a indreptat spre un taxi, asta nu inainte de a se asigura ca a inchis bine poarta casei in care a innoptat. Culmea este ca in seara precedenta acestui episod, cei doi au fost vazuti iesind impreuna de la o petrecere unde au fost insotiti de cativa prieteni.

De altfel, nu este prima data cand Anna si antrenorul ei de fitness sunt surprinsi impreuna. Cei doi au mai fost fotografiati in parcarea unui mall, in ipostaze destul de familiare. In pozele respective, antrenorul ii cara geanta "elevei" sale, gandindu-se, probabil, ca, la un moment dat, Anna i-ar putea intoarce favorul. Iata ca s-a intamplat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.