PACALITA. Debutanta in cariera solo, Claudia (Sexxy) a ajuns, dupa ani de zile, la concluzia ca cea mai mare greseala a sa a fost sa-si arate public nurii intr-un pictorial ce a aparut in revista "Playboy".

Bruneta recunoaste acum ca a facut acest pas impinsa de la spate de iubitul pe care-l avea la momentul respectiv. Daca ar fi sa o ia de la capat, Claudia ar sari peste momentul in care ar

Claudia nu mai vrea sa se dezbrace in public
semna un contract care ar obliga-o sa renunte la toate hainele in fata unui obiectiv.

Refuzurile sale de-a dreptul agresive, care au urmat in cazul unor oferte similare, i-au alungat definitiv pe cei interesati, astfel ca, in momentul de fata, cantareata abia isi mai aminteste cand a fost contactata ultima oara. La sase ani de cand a realizat fotografiile in cauza, ea recunoaste ca ideea nu i-a apartinut.

"A fost cea mai mare greseala!"

"Aveam 21 de ani si nu stiam prea multe. Cel care m-a convins a fost iubitul meu de la momentul respectiv. M-a impins de la spate, incercand sa ma faca sa cred ca o astfel de publicitate m-ar avantaja in cariera artistica. Mai tarziu insa am realizat ca a fost cea mai mare greseala", ne-a marturisit Claudia. Singurul lucru de care se bucura este acela ca pictorialul din "Playboy" nu a beneficiat de publicitatea scontata.

"Exista foarte multi care nici nu stiu ca eu am pozat complet goala. Iar lucrul asta ma satisface nespus." Claudia a devenit atat de reticenta la astfel de experiente incat refuza orice fel de propunere, inclusiv pe cele facute de revistele de moda, in care singura obligatie este sa imbrace un set de lenjerie sexy. La capitolul fotografii artistice, cantareata se ocupa personal de portofoliu. Iar cand are nevoie de imagini noi, Claudia angajeaza un fotograf profesionist platit sa faca ce spune ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.