Cind esti un fotbalist cultivat, care a citit, la o saminta, Dostoievski si Eminescu, se cheama ca ai valoare, mai exact, ca ai valoarea ta, valoarea ta.
Prin urmare, nu poti sa te vinzi ieftin. Nici macar niste poze cu tine, nevasta si copilul proaspat nascut nu poti sa vinzi ieftin. Nici macar mediu nu poti sa le vinzi, ca nu se face. Nu poti sa le vinzi decit foarte scump, cu riscul sa n-aiba nimeni malai sa le cumpere.

100.000 de coco a cerut Mutu ca sa apara pe coperta unei reviste din Romånia, impreuna cu nevasta si bebelusa lor proaspat nascuta. "Scump, doamna, scump, dincolo era mai ieftin!", a zis revista si a plecat la treaba ei, sa-si caute halatul. E, parca Andreea Marin si Stefan Banica Jr. n-au cerut, acum ceva vreme, tot 100.000 unei agentii de publicitate, ca sa apara intr-un spot… Au cerut. Si tot dupa halat a plecat si agentia cu pricina. Pacat, domnule, pacat. Data viitoare sa vina si alde Mutu si alde Andreea Marin c-o oferta promotionala, cu ceva care sa incurajeze oamenii sa cumpere. Uite, de exemplu, ar putea s-o bage p-aia cu "Daca gasiti mai ieftin in alta parte, va dam banii inapoi!".


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.