Revista "Ciao!" ii prezinta pe cei doi indragostiti in premiera: imbratisati in Cimitirul Bellu.

Satui de cluburile si restaurantele din Capitala, Tudor Chirila si Andreea Raicu s-au gandit ca este benefic sa schimbe locurile de intalnire. Cantaretul, original cum il stim, a invitat-o pe iubita lui la o plimbare prin atat de renumitul Cimitir Bellu. Scopul ales a fost demn de toata admiratia Andreei si de ce nu si a noastra: o vizita la mormantul ziaristului sportiv Ioan Chirila, tatal lui Tudor. Dupa un moment de reculegere, cele doua vedete si-au reluat gesturile proprii unor indragostiti: s-au sarutat, s-au imbratisat si s-au tinut de mana.

Unora gestul lui Tudor le poate da fiori reci pe sira spinarii, dar pentru Andreea Raicu a fost fara indoiala unul romantic si ciudat... de natural.

Cealalta femeie

Paparazzii revistei "Ciao!" l-au urmarit pe Tudor Chirila si in seara dinaintea plimbarii in Cimitrul Bellu. El s-a simtit dator sa-si incheie afacerile amoroase, pe care le avea pana ce s-a amorezat de Andreea. Astfel ca artistul a mers la o ora destul de inaintata, pana-n cartierul Berceni, unde-l astepta o juna, imbracata provocator, cu buricul la vedere. Cei doi si-au lamurit repede situatia, Tudor nelasandu-se pacalit de faptul ca tanara nu s-a putut abtine si i-a "furat" acestuia un sarut pasional.

Andreea si Tudor se iubesc pe aleile Cimitirului Bellu