Andreea vrea sa ne dovedeasca faptul ca este bine sa pastrezi relatiile cu fostii iubiti. De aceea, pe noul ei album si-au pus amprenta atat fostul ei iubit, Teo Pacurar, cat si actualul, Keo
De aceste colaborari, Andreea este convinsa ca va avea succes, asta pentru ca totul este pe gustul ei. Ca mai toate vedetele de la noi, Andreea spune ca a avut o vara plina de concerte in toata tara, nu doar pe litoral. Timpul pentru concediu si relaxare l-a dat deoparte, lasand aceste dulcegarii pentru mai tarziu, punand pe primul plan cariera muzicala. Sa profite oare Andreea de pe urma iubitilor? Se pare ca aceasta jongleaza momentan intre trecut si prezent, urmand sa se decida cine ii va "ocupa" viitorul. Pentru moment, Andreea vrea doar sa dovedeasca faptul ca este bine sa pastrezi relatiile cu fostii iubiti. Din surse competente, se spune ca actualul iubit, Keo, nu este gelos, in aceasta privinta.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.