Sarbatorile de iarna o vor gasi pe Loredana Groza in casa noua. Familia Boncea a inceput sa-si construiasca o vila la Pipera, in apropierea casei nasului lor, Florin Calinescu.
Constructia este aproape gata, lucrandu-se la ultimele finisari. De decorarea casei se va ocupa chiar Lori, care are chiar talent pentru asa ceva, prietenii apeland deseori la ea. Vila este impunatoare, cu un living luminos, care va fi probabil mobilat foarte original. Fiecare membru al familiei, scrie revista Star, are spatiul lui. Micuta Elena si-a dorit o camera mare in care sa intre toate jucariile pe care le are.

Andrei Boncea si-a dorit un birou urias si asa il si are. Lori a vrut un dressing urias - se stie pasiunea ei pentru haine si pantofi - si o sala de fitness, pe care o vrea dotata dupa ultimele standarde. Parintii Loredanei vor ramane in vechea locuinta din Bucuresti. Lori si Andrei isi mai doresc insa un copil, asa ca i-au si pregatit un dormitor. Casa a costat cam 500.000 de euro si este inconjurata de un mic parc.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.