Dupa despartirea de Costi Ionita, formatia Elegance nu a mai avut acelasi succes pe piata muzicala, ba chiar a intrat in umbra

Dupa ruptura de relatia cu Issa, manelistul a continuat sa se ocupe de trupa, dar treaba nu a mai mers atat de bine. Si cum un necaz nu vine singur, colega Issei a lasat-o, de curand, cu ochii in soare. Astfel, blonda a ramas singura cuc, fiind nevoita sa- si gaseasca o colega de trupa.

Oricat de bune prietene pareau fetele din trupa Elegance, iata ca, dupa o buna colaborare, acestea s-au despartit. Fosta colega a hotarat sa plece din formatie pentru a porni un proiect solo la bratul lui Costi Ionita, gest care a surprins-o pe blonda. Pentru Issa, aceasta decizie a insemnat o lovitura grea. Cum toate sunt trecatoare pe lumea asta, blonda a uitat de suparari sau despartiri si a trecut la treaba, gasindu-si o alta colega.

Ella este o tanara focoasa care, speram noi, sa nu se trezeasa intr-o dimineata cu fata la cearsaf si sa o lase balta pe Issa. Cele doua fete formeaza trupa Hypnose.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.