Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine. Din acest motiv, damele cheltuiesc foarte multi bani pe haine, truse de machiaj si, mai ales, petrec ore in sir in fata oglinzii Bombei sexy, Nicoleta Luciu, nu prea ii place sa arunce banii pe haine zgarcindu-se chiar daca banii aruncati pe vestimentatie nu sunt intotdeauna ai ei.
Ca sa arate, chipurile, bine, vedeta merge la sala, dar nu agreeaza sa bag mana adanc in buzunar pentru a cheltui sume importante doar ca sa se imbrace. Acest lucru nu este neaparat ciudat pentru actrita de telenovele care a stat mai mult dezbracata prin revistele dedicate barbatilor. De aici in-
telegandu-se si zgarcenia de care da dovada. Poate va intrebati ce face artista cu verzisorii. Va spunem noi. Una dintre pasiunile sale este aceea de a merge la cumparaturi, pentru a face cadouri familiei. Szolt Czergo nu a "solicitat-o" pe post de mama Se stie ca Nicoleta Luciu iubeste foarte mult copiii. Din acest motiv, naseste pe banda rulanta.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.