Nu ai succes si nici stofa de artist? Scrie o carte!

"Celebritatile" au gasit reteta care ii ajuta sa scape din tenebrele anonimatului: devin scriitori. Ce-ti trebuie? O suta de grame comentarii rautacioase la adresa colegilor puse pe hartie si cincizeci de grame sani peste mediesi ...gata, romanul poate fi publicat.

De vreo doi ani incoace a aparut o noua moda printre vedetele autohtone. Celebre sau mai putin, e musai sa treaca in CV si o carte la purtator. Mai exact, "celebritatile" noastre considera ca au realizat suficient cat sa puna pe hartie reteta succesului lor si sa se autointituleze scriitori cu juma’ de norma. Si daca scriitori celebri cum ar fi Dostoievski, Shakespeare sau Tolstoi se documentau ani buni pentru a scrie un roman, artistii nostrii scot cartile pe banda. La noi exista mai multe categorii de vedete care s-au gandit ca ar fi bine sa ofere romanilor o particica din "geniul lor".

Categoria Oportunistul

Avem doi musterii: Ana Maria Ferent si mai nou Cristina Spatar. Ambele artiste nu se pot lauda cu mari performante profesionale (nu acelasi lucru putem spune despre performantele erotice), asa ca s-au gandit ca au nevoie de ceva sa iasa in fata. Ana Maria Ferent, imediat dupa divortul de Marcel Toader, a inceput sa scrie (incredibil avand in vedere "balacarelile" publice la adresa fostului sau sot si nenumaratele relatii amoroase de scurta durata) o carte pentru copii, "Oscar, minunatul meu catel". Cei mici nu s-au inghesuit sa-i cumpere "capodopera" si, uite asa, un tanar talent s-a dus pe Apa Sambetei. Cat despre Cristina Spatar, inca nu ne-am revenit din soc de cand am aflat ca si ea se pregateste sa intre in randul romancierilor. Si pentru ca nu prea are multe de spus, a gasit o modalitate de a-si vinde cartea. A anuntat ca va da in gat multe persoane din show-biz. Halal!

Categoria Autodenunt

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, casatorit si cu un copil pe drum, a avut curajul sa scoata pe piata "Viata lui Irinel Columbeanu", in care nu se sfieste sa-si faca publice aventurile amoroase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.