IMBOLD. Daniela Gyorfi si-a dorit intotdeauna un copil, insa nu a avut curajul sa-si asume aceasta responsabilitate.

Acum, la insistentele mamei sale, care este convinsa ca a venit momentul sa devina bunica, cantareata a facut primul pas: a renuntat la contraceptive.

Mama cantaretei a avut un cuvant greu

In momentul de fata, Daniela si viitorul ei sot, George Tal, pot deveni parinti oricand. La aceasta decizie a contribuit hotarator mama Danielei, Anica Gyorfi, care viseaza de multa vreme sa-si stranga nepotii in brate. Desi nu era foarte convinsa ca perioada este prielnica, cantareata s-a lasat induplecata de negocierile la care era martora seara de seara. Foarte dornic sa aiba un copil cu iubita lui, George a gasit un sustinator infocat in viitoarea soacra, cu care a si inceput sa faca planuri pentru marirea familiei.

Discutiile dintre cei doi i-au atins Danielei o coarda sensibila si au determinat-o sa purceada la pregatirile pentru a deveni mama cat mai curand.
Pentru inceput, a renuntat la anticonceptionale, asa ca oricand poate sa anunte vestea cea mare. Desi extrem de nerabdator, George nu se afla la prima experienta de acest gen. El mai are o fetita de 13 ani dintr-o casatorie anterioara, care a acceptat-o din prima zi pe viitoarea mama vitrega.

Nu va fi mireasa

In ciuda a ceea ce s-a scris, Daniela Gyorfi nu va imbraca rochia de mireasa anul acesta. Ea si iubitul ei vor face in decembrie doar cununia civila, lasand marea petrecere pentru anul viitor. George Tal, viitorul ei sot, este catolic, astfel ca, unul dintre ei va trebui sa renunte la religia lui sau sa gaseasca o solutie de compromis.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.