Dupa ce s-a insurat cu Marina Melescanu, "barbatul fatal" al showbizului romnesc, Peter Imre, iese tot mai des singur in oras.

Cine ar fi crezut ca proaspatul sot o poate lasa acasa, duminica, pe fericita sotie, ca sa mearga solo, la orele prinzului, intr-o cafenea din incinta Hotelului Marriot din Bucuresti? Imre isi lauda peste tot dragostea implinita si declara patetic ca Marina este totul, pentru el. Se pare ca nu sint decit vorbe goale si politica de imagine.

Amorezul nostru a stat, mai bine de o ora, a sorbit dintr-o cafea si o apa plata, admirind citeva domnisoare de la mesele vecine. Dupa aceea, observind ca nimeni nu a cazut pe spate vazind ca ditamai magnatul tutunului se afla in local, Imre al nostru a plecat, destul de abatut. Sa intelegem ca s-a dus s-o intilneasca pe Marina? Nu de alta, dar se aude ca inca ofteaza dupa Diana Lascarescu, iar alta fosta iubita a sa, Corina Danila, ar vrea sa-l invite la inaugurarea noii sale vile. Amindoua au cite un barbat in viata lor si l-au parasit fara remuscari pe cel care nu-si spune virsta niciodata.

Dupa cum evolueaza lucrurile, nu este exclus ca, la un moment dat, fiica senatorului PNL, Teodor Melescanu, sa renunte la sotul cel plimbaret.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.