Trupa Stigma a filmat videoclipul piesei "De-ar curge vodca", ce cuprinde o inlantuire de scene fierbinti ce se consuma intr-un pat, informeaza A&A Records. Aceasta piesa este al doilea single extras de pe albumul "Copilul Rau" si prima dupa despartirea, din luna ianuarie, de vocalul Claudiu Mirica.

Mirica a parasit trupa dupa o serie de neintelegeri cu liderul formatiei, Cornel Sorian, care a preluat integral partea vocala. Filmarile au durat 12 ore si s-au facut intr-un club bucurestean, iar protagonistii videoclipului sunt Cornel Sorian si o tanara care apare in scenele erotice. Despre aceasta piesa, Cornel Sorian spune ca a fost cea care "i-a iesit" cel mai repede in ultimii sase ani. "Cel mai greu mi-a fost totusi sa fiu tandru si romantic dupa ce regizorul striga: 'Actiune! Motor! Merge...>> si mai aveam in jur si vreo 200 de oameni care se uitau la mine", declara Cornel.

Sursa: Ziarulcn.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.