Harry a respins invitatia de a fi oaspetele de onoare la cea de-a 24-a aniversare a lui Paris Hilton, la Hotelul Hilton din Miami, scrie Daily Express. Temandu-se de un nou scandal, data fiind reputatia de "desfranata" de care se bucura fiica proprietarului lantului international de hoteluri, Charles sufla si-n iaurt.

Unul dintre prietenii printului a dezvaluit ca Paris i-a oferit acestuia zborul gratuit spre Miami, punandu-i la dispozitie lui Harry si altor doi prieteni ai acestuia avionul tatalui sau. O sursa de la palatul regal a declarat ca,"in nici un caz, printul Charles nu l-ar fi lasat pe fiul sau sa participe la aceasta petrecere, data fiind reputatia proasta a lui Paris", adaugand ca "inca o indiscretie cu Harry ar fi fost un alt dezastru pentru imaginea publica" a printului. Paris il admira mult pe Harry, dar si pe fratele acestuia, printul William, despre care a spus recent ca sunt "nemaipomeniti".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.