RACEALA. Omul de afaceri italian si cantareata s-au ignorat toata noaptea la o petrecere mondena, desi au stat la doar cateva mese distanta.

Una dintre cele mai incalcite povesti de amor din showbiz, cea dintre Cristina Spatar si italianul Mirco Maschio, cunoaste si acum, la cateva luni de la incheierea ei, momente tensionate.

Vineri seara, la deschiderea clubului "Bonsai" din Capitala, cei doi au avut ocazia de a se revedea, insa au preferat sa se ignore cu gratie, evitandu-si cu grija chiar si privirile. In timp ce cantareata impartea masa cu omniprezentul ei companion, Leo de la Strehaia, Mirco a facut furori afisandu-se cu noua sa iubita, modelul Natalia Mesa Bush, o prezentatoare de divertisment la "Rai Uno". Cristina, care a ajuns prima la eveniment, a si plecat mai devreme, fostul sau iubit urmandu-i exemplul o jumatate de ora mai tarziu.

Cristina si Mirco nu au fost singurii "fosti" de la petrecere, in aceeasi situatie scaldandu-se si Codin Maticiuc cu Gina Pistol sau, de ce nu, Anamaria Ferentz. La petrecere au mai fost prezenti Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Iulian Miu, Ana Maria Prodan, Oana Roman, Jasmine, Claudiu Patrascu, flancat de doua dintre "tridente", Loredana, iubita lui, si Andreia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.