Dupa ce a debutat timid in televiziune, la emisiunea “Ora 7 Buna Dimineata”, in prezent, Andreea Raicu se poate lauda cu o performanta notabila: 10 ani pe sticla. Vedeta nu crede in compromisuri si considera ca succesul i se datoreaza faptului ca este foarte muncitoare. In dragoste, Andreea nu regreta nimic si nu se grabeste sa faca declaratii transante in actuala ei relatie cu ex solistul Vama Veche, Tudor Chirila.

Cum ai debutat in televiziune?

Am inceput acum cu 9 ani cu emisiunea de la Protv "Ora 7 Buna dimineata". Pe atunci eram doar o fata de pe strada care nu stia prea multe lucruri despre viata in general. De abia terminasem liceul si prezentam pentru Jannine. Domnul Sarbu m-a intrebat daca nu vreau sa dau o proba pentru emisiune. Cele sase luni de zile, cat am fost la "Ora 7 buna dimineata" au fost un cosmar din care am invatat foarte multe. Practic, am fost aruncata in cusca leilor si a trebuit sa ma descurc.

Care crezi ca a fost momentul decisiv al carierei tale?

Ascensiunea mea in televiziune a fost in momentul in care m-am apucat sa fac emisiuni de divertisment.

Cum ai rezistat 10 ani in televiziune?

In primul rand am rezistat pentru ca sunt o persoana foarte muncitoare. Dorindu-mi foarte mult sa fac televiziune mi-am vazut de treaba.

Crezi ca ai dovedit tuturor ca nu este doar un chip frumos?

Nu cred ca trebuie sa dovedesc nimanui nimic! Eu trebuie sa-mi arat mie ca nu sunt doar un chip dragut. Trebuie sa recunosc ca mult timp m-am luptat cu aceasta prejudecata. Atunci cand cineva spune " lasa ca tu esti draguta, lasa ca tu esti frumoasa si nu trebuie sa-ti bati capul cu asta", la un moment dat, ajungi sa crezi acest lucru. Asta mi s-a intamplat si mie pana cand, am intalnit niste oameni care au avut incredere in mine si mi-au dat sansa sa fac niste lucruri prin care sa demonstrez ca nu sunt doar o fata frumoasa ci o persoana care isi poate asuma anumite responsabiliati, care nu are nevoie de "carje" sau oameni care sa ma impinga de la spate.

Crezi in destin?

Da. Reusita este si o chestiune de noroc, de sansa dar si de ambitie. Sunt o gramada de baloane de sapun, umflate foarte tare in televiziune sau in show-biz care nu rezista decat cateva saptamani.

Sunt neseriosi fotbalistii intr-o relatie?

Nu am avut relatii cu toii fotbalistii asa ca nu pot sa raspund la aceasta intrebare Eu nu pot generalizez. Am avut o relatie nu cu jucatorul de footbal ci cu omul respectiv . Eu nu imi aleg prietenii in fuctie de domeniile lor de activitate

Ti-a daunat publicitatea negativa provocata de relatia cu Cristi Chivu?

Nu cred ca aceasta relatie mi-a adus publicitate negativa. Am castigat procesul cu revista "Star".

Ce te atrage la un barbat?

Ma atrag barbatii care au puterea de a-si asuma o relatie, care sunt puternici.

Esti iubita lui Tudor Chirila?

Eu am declarat ce am avut de spus in aceasta privinta. Daca cineva vrea sa-si vanda ziarele spunand ca noi ne-am casatorit si ca vom avea si un copil este treaba lui. Momentan eu si Tudor doar ne intalnim, suntem intr-o faza incipienta. E nevoie de ceva mai mult timp pentru a spune ca avem o relatie.

Nu ti-e teama ca se va specula ca sunteti un cuplu doar pentru un beneficiu reciproc de imagine?

In nici un caz nu poate fi vorba de asa ceva. Publicul meu nu l-ar place pe Tudor in timp ce eu poate asi fi pe placul publicului pe care il are Tudor.

Ce afaceri ai in derulare?

Voi lansa dvd-ul cu exercitii taebo.

Ai facut compromisuri in cariera?

Nu ! Nu as face compromisuri pentru ca succesul bazat pe compromisuri nu valoreaza nimic. Nu as calca peste cadavre, nu m-as apuca sa fac un lucru doar pentru ca cineva mi-a facilitat acel lucru.

Mai participi la actiuni caritabile?

Actiunile caritabile, din punctul meu de vedere, nu se fac pentru ca sunt la moda ci pentru ca trebuie sa simti ca le faci. Cand fac astfel de lucruri nu le fac pentru pentru a le expune pe prima pagina a ziarelor ci pentru ca asa simt eu. M-am implicat in diverse campanii de notorietate dar sunt si lucruri pe care le fac si nu imi place sa vorbesc despre ele. Le fac pentru a ajuta niste oameni si pentru a le oferi bucurii in anumite momente.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.