Locul pe care l-a eliberat Cristina Cioran, actuala vedeta matinala a Antenei 1, la emisiunea duminicala de facut mincare de pe Acasa TV, a fost ocupat de o doamna al carei nume deocamdata nu-l cunosc. Altceva mi s-a parut insa interesant, in editia de duminica trecuta, pe care am urmarit-o timp de vreo 10 minute, pe considerentul ca, alaturi de gazda si de un bucatar, mai era prezenta in studio o doamna pe care mi-era greu s-o identific, desi imi parea destul de cunoscuta. Interesant a fost, asadar, ca doamna de nerecunoscut s-a dovedit, pina la urma, a fi actrita Tora Vasilescu. Bun, acum sa va zic si de ce a fost atit de dificila identificarea: Dom’le, arata foarte, foarte bine, pentru o femeie care nu mai este chiar foarte tinara!

Arata splendid, ce sa mai discutam! Respectele mele, stimata doamna! Sint curioasa cum vor arata, la 55 de ani, toate Andrelele Banica, Cristinele Rus, Juliile de la Sexxy si Issele de la Elegance, care, astazi, fac concurs de fuste scurte, silicoane, extensii si alte tone de artificii. Pina la urma, are dreptate Nicoleta Luciu, care m-a facut sa zimbesc superior, mai deunazi, cu o declaratie dintr-o revista glossy: "Frumusetea vine din interior!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.