"Numai tata de fete sa nu fii" spune o vorba din popor, vorba a carei intelepciune a fost probata cu varf si indesat de presedintele Traian Basescu si de Petre Roman, fiecare dintre ei, parinti de fete: cate doua de caciula.

Viata sentimentala a fetelor Basescu si a fetelor Roman nu a tinut cont de pozitiile importante ocupate de cele doua personalitati pe scena politicii romanesti. In fata copiilor, Petre Roman si Traian Basescu nu au avut puterea sa-si impuna parerile asa cum o fac "la serviciu".

Si chiar daca si-ar fi dorit ca fiicele lor sa aiba parte de partide mai "cu greutate", au inteles ca trebuie sa-si calce pe inima si sa se gandeasca intai de toate la fericirea lor.

Spre deosebire de Petre Roman, initial presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga ca nu este prea multumit de preocuparile profesionale ale ginerelui Bodo, considerand ca face munca de lautar.

Insa in timpul campaniei electorale Bodo si-a sustinut socrul din toate puterile, din concertele sale fiind aproape nelipsite incurajarile mai mult sau mai putin directe de a vota culoarea portocalie.

BAIETII FRUMOSI

"Fetele Roman" asa cum sunt prezentate in presa Oana si Catinca Roman, fiicele fostului prim-minstru Petre Roman (fostul sef pe linie de partid al lui Traian Basescu), sunt deja celebre gratie relatiilor sentimentale dupa unii deloc potrivite cu statutul de cunoscut om politic al tatalui lor.

Independente si invatate sa faca asa cum cred de cuviinta, Oana si Catinca au ascultat exclusiv glasul inimii cand s-au indragostit. Urmand probabil alte vorbe de duh din bogata colectie a poporului nostru precum "ochii vad, inima cere" sau "ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place", atat Oana, cat si Catinca s-au amorezat de cate un stripper.

Catinca s-a despartit intr-un final de dansatorul Bebe, cu care are o fetita pe nume Calina. La randul ei, Oana a revenit dupa o scurta despartire in bratele lui Cornel Pasat, liderul trupei de stripperi "Flamingo Boys", cei doi porumbei aflandu-se la un pas de a rupe definitiv reltia in urma unor neintelegeri. Parca pentru a confirma trainicia sentimentelor care o leaga de Cornel, fiica cea mica a lui Petre Roman s-a implicat serios in promovarea si organizarea spectacolelor de strip-tease sustinute de "Flamingo Boys", fiind un ajutor de nadejde pentru jumatatea sa.

Mama singura, Catinca si-a vazut linistita de familie si de cariera, in tot acest timp fiind cuplata de presa cu diversi barbati chipesi, de regula cu cativa ani in minus fata de creatoarea de moda.

Pe lista de iubiti ai Catincai se regaseste si Marian Ionescu, veteranul formatiei Directia 5, renumit nu doar pentru talentul sau muzical, ci si pentru succesul deosebit inregistrat de acesta in randul reprezentantelor sexului frumos.

Chiar daca se ajunsese la discutii despre casatorie, cuplul s-a destramat in cele din urma.

OBRAZUL SUBTIRE CU SCOALA SE TINE

Grijulii cu educatia fetelor, Traian Basescu si Petre Roman s-au asigurat ca acestea vor urma cele mai bune scoli si facultati. Elena, Catinca si Oana si-au consolidat bagajul de cunostinte acumulat pe bancile scolilor din tara cu studii in strainatate in cadrul unor institutii renumite in lumea intreaga.

Elena Basescu a urmat timp de doi ani o universitate din America, dupa care a preferat sa revina in tara, unde s-a transferat la o facultate din Capitala.

Catinca Roman a obtinut o bursa a statului francez la Scoala de Stilistica si Moda, scoala pe care a terminat-o cu calificative foarte bune.

Oana a obtinut prin concurs dreptul de a studia la Universitatea cu cel mai inalt nivel din Franta, in domeniul comunicarii si relatiilor publice (CELSA). A incheiat studiile cu 3 diplome obtinute cu calificative maxime: DES (diploma de studii superioare), licenta si masterul. De curand, lucrarea ei de master a fost publicata, in tara, la Editura Paidea.

Oana Roman, dupa ce a studiat la Sorbona, de unde a plecat cu o diploma in cultura si comunicatii, si-a infiintat patru firme de care se ocupa, toate fiind bazate pe impresariat artistic, mai exact pe eficientizarea si comercializarea activitatii artistice a stripper-ilor.

Ioana nu si-a dorit studii peste hotare, multumindu-se cu Facultatea de Drept din Bucuresti.

UN "DA" INLACRIMAT

Daca pana de curand seful statului s-a luptat din greu pentru a se obisnui cu gandul ca fata sa Ioana este sotia unui cantaret, a venit si randul mezinei Elena sa-si convinga tatal de faptul ca iubitul ei Radu Prunaru, de meserie paparazzo la revista Ciao!, va fi un ginere cu care se poate mandri.

Idila dintre Bodo (Bogdan Marin) de la Proconsul si Ioana Basescu a inceput cu un scandal iscat de faptul ca artistul a parasit-o pe cea cu care trebuia sa se logodeasca, doamna doctor Gianina Marinescu. Dupa o relatie de sapte ani cu Gianina, Bodo a decis ca femeia alaturi de care vrea sa-si intemeieze o familie este Ioana, pe atunci "doar" fiica primarului Capitalei.

Apropierea decisiva a celor doi s-a produs pe litoralul romanesc, la un concert al trupei Proconsul, stiut fiind ca Ioana este o mare fana a trupei. Dupa trei ani de tatonare, in vara anului 2003, Bodo si Ioana si-au luat inima in dinti si au decis sa-si legalizeze relatia in ciuda zvonurilor care il prezentau pe Traian Basescu nu foarte incantat de acest pas. Om dintr-o bucata, vestit pentru modul sau incisiv de a transa problemele, fostului primar al Bucurestiului si actualului sef de stat i s-au umezit ochii in clipa in care cei doi tineri au spus un "Da" hotarat la cununia civila oficiata chiar de tatal miresei. "Acum constat ca e foarte greu sa fii si tata, si primar", le-a marturisit Traian Basescu celor care au avut ocazia de a-i observa momentul de slabiciune.

La 24 de ani, Elena Basescu pare ca vrea sa-si ia zborul din cuibul parintesc. Inima frumoasei Elena l-a ales pe Radu, reprezentant al presei romanesti. Cu toate ca se spune ca de aceasta data Traian Basescu nu ar fi avut nimic de obiectat, Elena s-a despartit de Radu in perioada alegerilor prezidentiale pentru ca de Sarbatori sa se impace si sa petreaca Revelionul impreuna. Gurile rele spun ca de vina pentru separarea de cateva luni ar fi fost totusi tatal Elenei care nu ar fi vazut cu ochi buni prezenta unui reprezentant mass-media in sanul familiei in acele imprejurari.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.