Uite barza, nu e barza!

Andreea Marin se foloseste de pasiunea ziaristilor pentru senzational pentru a-si face publicitate. Oriunde arunci privirea o vezi pe Andreea Marin. Pe prima pagina a ziarelor, in emisiuni televizate sau in clipuri publicitare, "Zana" romanilor este omniprezenta.

In plus, in lumea show-biz-ului sunt lansate tot felul de zvonuri absurde: ba nu poate sa faca un copil, ba a piedut sarcina, ba apeleaza la inseminare artificiala si, mai nou, este insarcinata. Surse din apropierea "divei" ne-au marturisit ca aceste "dezvaluiri" sunt soptite pe la urechile jurnalistilor chiar oamenii de baza ai Andreei. Cronologic, aceste zvonuri apar cam o data pe luna si dispar la fel de repede. Scopul? Pentru ca in afara de emisiunea "Surprize, surprize" nu prea are cu ce sa iasa in fata, barfele despre viata ei particulara o fac pe Andreea Marin sa nu intre intr-un con de umbra.

Cum trece o luna si presa nu scrie nimic interesant despre Andreea Marin, in lumea show-biz-ului apare cate un zvon naucitor despre diva, iar mass-media se pun pe treaba. Acum a fost lansata ipoteza ca Zana ar fi insarcinata, iar ziaristii au luat subiectul ca pe o bomba. Insa, potrivit surselor noastre, Andreea Marin este cea care lanseaza aceste teorii care ii aduc numai beneficii, cum ar fi publicitatea gratuita.

Andreea Marin vrea un copil. Andreea Marin nu poate sa faca copii. Andreea Marin va incerca inseminarea artificiala. Nu i-a reusit in primavara! Va incerca din nou in vara. Nici un rezultat! Andreea Marin va juca intr-o telenovela. Andreea Marin este insarcinata. Andreea Marin a pierdut sarcina. Andreea Marin, Andreea Marin.... Mass-media sunt pline de Andreea Marin. Deschizi televizorul, de cine dai? Bineinteles, de Andreea Marin. Rasfoiesti presa, cine ocupa cel mai mult spatiu? Nimeni alta decat aceeasi figura, insotita de vesnicul zambet crispat si fals.

Putin mai milostivi decat ziaristii, oamenii obisnuiti ne tot reproseaza.

"Dar ce aveti fratilor cu biata fata? Ce tot scrieti despre ea? Lasati-o in pace sa-si traiasca viata departe de ochii vostri iscoditori". Cat se poate de adevarat. Toti avem dreptul la intimitate, indiferent cat de celebri suntem. Numai ca exista personaje care fac tot posibilul sa iasa tot timpul in evidenta. Iar ce nu stiu oamenii este ca din aceeasi categorie face parte si Zana aducatoare de surprize... mai mult sau mai putin placute. De ce spunem asta? De curand a aparut prin presa un zvon potrivit caruia Andreea Marin este insarcinata. Din nou! Fericitul tata, nimeni altul decat Stefan Banica jr. A fost suficienta o soapta aruncata la un eveniment monden si gata! Pe prima pagina a ziarelor a aparut o Andree zambitoare, fericita si implinita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.