Dupa ce s-a casatorit cu pictorul Costin Craioveanu, blonda de la Class, Mihaela Cernea, a avut parte, cel putin pentru o perioada, de indiferenta totala din partea sotului. Imediat ce l-a nascut pe micutul Leon, vedeta s-a ingrasat destul de mult, iar sotul, deranjat de kilogramele in plus ale sotiei, a vrut, la un moment dat, sa divorteze, reprosindu-i ca nu mai arata ca atunci cind s-a indragostit de ea si asta ii da dreptul sa zboare din floare in floare.

Chiar daca a deranjat-o atitudinea lipsita de eleganta a pictorului, cintareata a suferit in tacere o vreme, dar, dupa aceea, s-a apucat de slabit si a lucrat, alaturi de trupa sa, la un nou disc. Mihaela merge la sala si arata, mai nou, ca un manechin. A slabit, este frumoasa, iar sotul s-a indragostit din nou de ea si se poarta ca un mielusel. Vedeta s-a destainuit unor prieteni ca, in momentul de fata, ar putea sa-l paraseasca ea pe sotul prea pretentios. Insa, de dragul copilului dar si pentru ca il iubeste inca pe Costin, solista a uitat de reprosurile si infidelitatile sotului, dar il mai taxeaza cu cite o ironie, din cind in cind.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.