Cine ar fi crezut ca "Zana Surprizelor" este extrem de geloasa si nu-l scapa deloc din ochi pe Stefan Banica jr. Este de pomina insistenta cu care vedeta postului public de televiziune il urmareste peste tot si, mai ales, isi pune prietenii s-o informeze despre toate miscarile muzicianului. La premiera cu piesa "Revizorul", Andreea l-a sunat pe Stefan de zeci de ori, inainte de spectacol, ca sa-i ureze, chipurile, succes.

Ca sa tina totul sub control si-a trimis si o prietena ca sa vada ce-i face sotiorul, mai ales la petrecerea ce a avut loc dupa premiera. Insa, nu a avut de ce sa-si faca griji. Stefan a stat toata seara alaturi de soprana Angela Gheorghiu si sotul ei, George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu si alti actori. Dupa o ora acesta s-a grabit sa plece la intalnirea cu Andreea care se afla la un eveniment monden. Se pare, ca pana in momentul de fata au existat destule disensiuni pe aceasta tema intre cei doi soti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.