«Violenta pe stadioane» putea avea urmari tragice in fata camerelor de luat vederi!?

Invitat la o emisiune TV, Gigi Becali a suferit o criza de ras, cu greu putand fi linistit. Specialistii in psihiatrie spun ca nu este de gluma, astfel de manifestari putand fi provocate de boli psihice, organice sau neurologice.

Mare amator de aparitii TV, Gigi Becali a fost la un pas sa "o pateasca" in fata camerelor de luat vederi. Invitat la emisiunea Nasul, patronul Stelei a suferit o criza prelungita de ras. Mai bine de opt minute, Becali a sustinut un ha-ha-it continuu, care ii putea fi fatal. In cele din urma, o pauza publicitara l-a salvat.

O emisiune cu o tema grea, violenta fizica si verbala de pe stadioane, la care erau invitati Dumitru Dragomir, Vasile Turcu, generalul Olimpiodor Antonescu, Gigi Becali, jurnalisti si membri ai galeriilor Stelei si ai Rapidului, s-a transformat intr-un urias hohot de ras gratie crizei in care a intrat brusc patronul Stelei. Interventia unui suporter rapidist a reprezentat declicul care l-a aruncat pur si simplu in "aer" pe Gigi Becali, acesta dand la un moment dat senzatia ca se sufoca! Mai bine de opt minute latifundiarul din Pipera a ras continuu, pe alocuri isteric, chiar daca cei din jurul sau incercau sa mentina discutia intr-un registru serios.

Cuvantul "scaun" reprezenta un adevarat "combustibil" pentru amuzamentului lui Becali, iar in cele din urma, moderatorul Radu Moraru a cerut o pauza de publicitate pentru a-si salva invitatul. La reluare "Razboinicul luminii" a aparut ceva mai calm, transpirat abundent, sfarsit de efort, dar pana la final a mai avut cateva reprize de ras, spre disperarea celor din jur. Becali a mai avut crize de ras, in fata camerelor de luat vederi, dar niciodata de o asemenea durata si intensitate, de vina fiind, probabil, tensiunea dinaintea partidei cu Real Madrid. De altfel, unul dintre invitati, Dan Dumitrescu a tinut sa precizeze ca Gigi Becali sufera de "crize de ras", iar acest lucru il stie si Dumitru Dragomir.

Råsul ingrasa si intinereste?

Comportamentul lui Gigi Becali a fost deseori analizat de institutiile mass-media. Totusi, la un moment dat inclini sa dai crezare si oamenilor care sustin ca un om trebuie caracterizat in functie de ceea ce intreprinde pentru ajutorarea semenilor si nu pentru modul in care se manifesta.

La urma urmei, rasul, asa cum se stie, ingrasa. Mai mult, conform unor studii medicale, intinereste, ceea ce nu este nici grav, nici imoral, ci este de-a dreptul sanatate in toata regula. In ciuda acestor precizari, rasul lui Gigi Becali este vazut ca un "ras nervos". Jurnalistic vorbind, ceea ce a facut Gigi Becali la B1TV este doar o desconsiderare a temei emisiunii. Nu poti rade aiurea-n tramvai cand vorbesti de violenta fizica si violenta verbala pe stadioane. Mult mai aproape de adevar pare a fi faptul ca acel comportament al lui Gigi Becali a avut la baza o tensiune acumulata in timp.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.