Pentru cei care cred ca starea de acalmie in care se afla Cornel Pasat se datoreaza vreunei reprezentante a sexului frumos, este momentul sa afle adevarul: fantele Cornel a fost supus unei operatii la menisc.

Transplantul de ligament de care a avut nevoie pentru a putea dansa din nou il va tine pe bara citeva luni. Insa, dragul nostru Cornel nu este dispus sa piarda prea mult timp. Ca sa-si mai aline plictisul, umbla toata ziulica din floare in floare. Adica, dupa cum chiar el ne declara, azi e cu una, miine e cu alta... Normal, se refera la femei. Si acum, intre noi fie vorba, nu avem de ce sa-l condamnam. Medicul i-a interzis doar efortul fizic extrem - tumbele, piruetele si cascadoriile din spectacole - nu si scosul fetelor la o prajitura sau la o plimbare in parc, activitati pe care Cornel le-a introdus deja in programul de recuperare.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.