LITIGIU. Procesul pe care Oana Zavoranu i l-a deschis mamei ei pentru mostenirea lasata de tatal adoptiv s-a amanat, ieri, cu inca o luna.

Cunoscuta actrita de telenovele nu s-a prezentat la judecatorie, acolo unde era asteptata sa depuna concluzii, din cauza ca a fost rapusa de o gripa si n-a mai putut iesi din casa. De altfel, avocatul angajat de catre vedeta a refuzat sa pledeze in fata instantei, fiind solidar cu ceilalti colegi de breasla care se afla in greva.

Marul discordiei: doua miliarde de lei!

Oana Zavoranu ne-a marturisit ca si-a trimis menajera sa-i cumpere pastile si a luat o doza-soc ca sa scape de gripa, fiind invitata aseara si la o emisiune TV.

"Am fost la munte, la schi, si am racit cumplit. Am luat pastile cu pumnul si ma simt mai bine! In seara asta (n.r. - aseara) trebuie sa apar si la o emisiune si sper sa ma pun pe picioare. Dimineata, nu eram in stare sa ajung la proces, iar avocatul meu este in greva", a declarat Oana pentru "Averea". Astfel, in lipsa actritei si a aparatorului acesteia, instanta a hotarat sa amane judecarea dosarului pana la mijlocul lunii noiembrie. In actiunea de la Judecatorie, Oana pretinde ca mama ei Mariana Zavoranu, sa-i cedeze un sfert din actiunile detinute la firma "Agricomex" de catre familia ei, actiuni care valoreaza la aceasta ora aproximativ 2 miliarde de lei vechi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.