BLOCAJ. Vedeta nu mai reuseste sa dialogheze cu fostul ei sot, in locul acestuia, la telefon raspunzand actuala lui sotie.

Dupa ce i-a dat ragaz mai multe luni bune pentru a-si achita datoriile banesti fata de ea, cantareata Anamaria Ferentz a ajuns la capatul rabdarii si isi va actiona in judecata fostul sot, pe Marcel Toader. Acesta ii datoreaza vedetei, din timpul scurtului lor mariaj, suma de 21.000 de euro, bani pe care Anamaria i-a imprumutat cu chitanta fostului tovaras de viata. Dorind sa rezolve acest conflict pe cale amiabila, blonda i-a lasat lui Toader posibilitatea de a-i achita datoriile in decurs de mai multe luni, chiar si in rate, insa acesta nu i-a inapoiat pana in prezent niciun ban.

Potrivit propriilor declaratii, cantareata a mai incercat intre timp sa discute spinoasa problema financiara, insa nu mai poate nici sa dialogheze la telefon cu fostul ei sot. "L-am sunat sa il intreb de bani, dar mi-a raspuns actuala lui sotie. Nu mai cred ca imi voi recupera banii altfel decat in instanta", ne-a declarat Anamaria.

Primii bani din carti

Intre timp, cantareata incearca sa reduca pagubele, marsand pe mai multe directii in cariera. Ea lucreaza concomitent la un nou album si la o noua carte pentru copii.

Pentru primul volum, "Oscar, minunatul meu catel", vedeta asteapta in aceasta saptamana primul raport de vanzari si, bineinteles, primele remuneratii. Intre vizitele la editura si cele la studioul de inregistrari, Anamaria a gasit putin timp si pentru vacanta. La inceputul acestei toamne, ea a petrecut cateva zile minunate in Israel.

A petrecut la ziua fostului iubit

Nu toate relatiile Anamariei s-au terminat atat de prost precum cea cu Marcel Toader. Cu "Poponet", fostul ei "companion", vedeta se intelege in continuare de minune, desi intre timp acesta a fost "adjudecat" de o alta femeie, manechinul Corina Zugravu. Cantareata a fost invitata la ziua acestuia, miercurea trecuta, la un club de noapte din Capitala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.